mandag, januar 31

GHUNO DEL 2

Dette er gobiørkenen hvor Ghuno til slutt ender opp.



ØRKEN
Et kullsort , skinnende og en smule andpustende  objekt iler faretruende gjennom et  goldt og ugjestmildt landskap. Selv om det er svart og ilende hadde en, hvis en kunne observert det på nærmere hold, sett eller skimtet et slags forvrengt smil om det man kunne kalle en munn. Det er dessverre vanskelig å vite hvor vidt den lille tingen har munn eller ikke, etter som det beveger seg akkurat litt for  fort  i henhold til menneskets særdeles underutviklede sanseapparat.. Hadde man derimot vært en lungefisk, hadde man med en gang  sett at objektet var en liten mann i en tettsittende ninjadrakt sett på veldig veldig lang avstand. Et menneske hadde sannsynligvis tatt det for å være et insekt eller  en motorsag. Rett før det setter seg ned på den største steinen den kan finne som er akkurat stor nok til at objekter som er mindre og lite flyvedyktige ikke når opp, får objektet, som egentlig er en liten mann, fryktelig vondt i brystet. Vanligvis når en middelaldrene liten mann får vondt i brystet kan det være som et resultat av en påbegynnende hjerteinfarkt. I dette tilfellet stemmer det ikke. Den lille mannen røyker for mye sigaretter. Sterke sigaretter.
Siden brystsmertene ikke er faretruende, veldig vonde, men ikke faretruende iler den lille mannen videre, han er ikke så liten lenger, for han har kommet mye nærmere målet. Målet er kaktusen Terry som har stått og observert det han trodde var et insekt(kaktuser har ekstremt dårlig syn), men innser nå at han skulle begynt å løpe for lenge siden.  I den ene hånden holder mannen en spiss sigd som reflekterer sollyset og gjør det enda vanskeligere å se for Terry. Terry har en dårlig reaksjonstid , ikke i forhold til andre kaktuser, men i faretruende situasjoner sånn som nå er den ekstremt dårlig. Han står fremdeles rett opp og ned i ørkenen som en idiot. ”Jeg skulle l
Det hadde vært perfekt om han hadde en hammer i den andre hånden, men han har bare en hånd. I stumpen på armen som ikke har hånd, henger det en snor med et rosa papirark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar